Tuesday, February 8, 2011

Things getting harder!

Posted by | |

Hello readers,

My job this year focusing more on technical part. Sedikit demi sedikit i dah start learn on how to use SQL yog, programming parts and a few other things. Well beralih arah dari kerja yang simple but boring kepada more challenging things is fun. Cabaran tetap ada. Kadang-kadang takut tak tahu nak perform but bila dah belajar rasa macam wow... this is awesome. Sekurang-kurangnya dapat juga mempraktikkan apa yang pernah dipelajari di Uni dulu. Before this rasa macam what the hell that i'm doing! sekarang ni bila job scope dah more to IT, then rasa macam dah lega sedikit. Hehe~ Hopefully i can perform well this year while waiting for another job opportunity. Haha~


4 comments:

angafey said...

harder thing make your stronger and better than the other! Go go mun!

ierayahaya said...

@angafey: haha chik.. sometimes wat aku menyampah je.. haha~

E.d.Y said...

aku pun nak keje la tahun ni...rasa macam xganggu class je ujung minggu...

ierayahaya said...

@E.d.Y: woah.. kalau rs boleh bawak apa salahnye.. ok aku sokong! nnt dpt gaji jgn lupa banje aku.. haha...

Post a Comment