Monday, February 7, 2011

Editing lagi!

Posted by | |

Hello readers,

Selalunya apa yang you all akan buat kalau tengah pening dengan kerja atau assignment? Hehe... kalau iera la kan, i lebih suka buat photo editing. Tukar sana tukar sini. Match sana match sini. Kadang-kadang buruk. Kadang-kadang messy. Tapi tangan still laju tukar sana tukar sini. Jadi since hari ni tengah pening dengan IIS (Internet Information Server) installation dekat laptop ni, i terus tutup semua hal berkaitan dengan kerja and open photoshop. (OK, tingkah laku ini tidak wajar ditiru... +_+"). Tetiba rasa nak buat header sendiri. Tapi tak tahu nak letak ke tak dalam blog.. haha~


Lepas buat header terus rasa nak buat new profile picture untuk semua social network.. Ok, done! Ehh!! office hour dah lama habis. Jum balik.


4 comments:

Ms. TaroAthirah said...

fewit fewit. boleh ngorat?

ierayahaya said...

@Ms. TaroAthirah: biar aku arr ngorat ko taro.. haha..

atie said...

hai..menawan ye..berkaliber..

ierayahaya said...

@atie: apa yg berkalibernye cik atie... ;p

Post a Comment