Thursday, January 6, 2011

Work Life

Posted by | |

Hello readers, I am very sure, most of us kalau pergi ke Kuliah atau kerja, we all akan rasa bersemangat di pagi hari. Or maybe energetic. Except on Monday la kot since i selalu je Monday blues. Haha~


So half day setiap hari akan rasa rilex dan momentum kerja berjalan lancar. Pagi-pagi buat milo siap mixed dengan coffee. Nikmat meneguk air di pagi hari.

Tapi bila masuk lepas lunch time, haha.. mesti some of you akan rasa kekenyangan. Then buat kerja pun dah mula rasa-rasa nak malas. Sometimes rasa mengantuk pun ada. Tak pun... Stress sampai kepala yang tak gatal tu habis berdarah-darah sebab kena garu kuat sangat. Haha~ Kalau pakai tudung tu, rasa macam nak tercabut tudung tu.


Ok, actually i'm talking about myself. Bila kerja rasanya sesiapa pun takkan lari dari perasaan macam ni. Betul tak? Alangkan masa study pun ada feel macam ni, bila kerja apatah lagi. Sometimes keep do repeating work sampai nak tertidur. ZzZzZzzzz~

4 comments:

E.d.Y said...

tu la..lain kali jgn makan banyak2

ierayahaya said...

EdY: tuh arr.. aku mkn skit da tau skang.. diet hangat2 tahi ayam.. ahaha... =_="

abdul rasyid..... said...

takot mahu kerja...haha

ierayahaya said...

@abdul rasyid.....: haha.. kalau x kerja nk mmakan pe nnt.. hehe~

Post a Comment