Friday, January 7, 2011

Sexy auww auww!

Posted by | |

Kenapa suka ambil gambar dengan posisi diambil dari atas dan menampakkan lurah dendam?

Kenapa suka ambil gambar dengan posisi dari bawah sampai menampakkan yang tak sepatutnya?

Kenapa suka ambil gambar dengan posisi menghairahkan without any cloth to cover the body?

Kenapa suka ambil gambar yang ntah apa-apa sambil tengah buat dot dot dot?

Kenapa yang dok dedah sini sana tu kebanyakkannya perempuan?

Kenapa lelaki yang suka jugak nak dedah sana sini itu suka bergaya ala-ala gay?

Kenapa yang banyak buat benda ni semua MELAYU?

Dan tahukan anda yang anda itu beragama ISLAM? Adakah anda mahu ISLAM itu hanya pada kertas?

Aihh, setiap kali menjalankan tugas lembaga penapisan akan berasa kecewa. Cetek sungguh pemikiran orang-orang ini. Tak ada kesedaran sivik lansung. Tak pe lah. Biar saya tolong orang-orang ini berasa malu!

p/s: I'm going to meet creator of Upin and Ipin. Sangat admire orang ni sebab i believe semua pun agree yang Upin and Ipin anime is the best product from our own country.

2 comments:

abdul rasyid..... said...

mesti kes gambar mms nih.....hahaah!!

ierayahaya said...

@abdul rasyid.....: hhaha.. of course. pasal itu ler. aish.. wat malu bangsa je.

Post a Comment