Wednesday, January 19, 2011

Setenang air di taman

Posted by | |

Fuhh, i baru lepas interview. Suppose timing i pukul 11Am but somehow delay sampai ke pukul 1PM. I dah cuak giler since pukul 2PM i kena masuk office balik. Ni la interview paling mahal pernah i attend. Nanti lain kali i story kenapa i cakap paling mahal.

Hurm... since just now is more to technical skills interview. So basically panels banyak tanya pasal what i do at work and my final year project. I rasa i rileks je tadi. Sepanjang interview tadi pun tak adala i kena attack teruk-teruk like previous candidates. Panels pun banyak senyum and friendly. Jadi tak ada la i takut or cuak. Ada tiga orang panels. Yang tengah je suka tanya i macam-macam. Lagi dua orang asyik senyum-senyum sampai nampak gigi (Okay gigi korang cantik).

Hurm... agak-agak dapat proceed to the next step ke? Kalau dah tersurat rezeki tu ada, then takkan kemanalah. There is a hope. But apa-apa pun, papa selalu pesan jangan over confident atau berharap sangat. Yang penting keep berdoa. I pun dah cuba habis-habisan tadi. So selalunya lepas berusaha, kita tawakkal. Jadi sekarang ni i tawakkal je la. I believe Allah know what is best for me.

6 comments:

ch!natsu said...

best of luck..!! =)

ierayahaya said...

@ch!natsu: Thank you! hehe~

Heidi Shafiq said...

bagus la ko ni.. good luck beb.. :)

ierayahaya said...

@Heidi Shafiq: huhu.. thanks.. tp tak tahula cukup bagus ke x.. huhu.. tawakkal je dulu.. hehe~

atie said...

macam ne?ok x?

ierayahaya said...

@Atie: aku rasa ok. Tapi aku x tahu aku punya ok tu ckp ke x bg diorg.. haha.. ehh, they figure out kita intern sama and sm2 blaja.. haha.. siap gelak2 kat aku.

Post a Comment