Tuesday, January 18, 2011

Meeting sampai pening! Jalan sampai lebam!

Posted by | |

Sob sob sob, hari ni pukul 10:30PM baru sampai rumah. Meeting je dah berjam-jam. Last sekali end up habis meeting pukul 8:30PM. Lepas tu kena teman my boss cari barang untuk anak saudara dia. Woah, memang best kalau ada aunty kaya. Sebab my boss ni belikan hadiah untuk anak saudara dia, each item je pun harga dah nak dekat RM100++. Pulak tu setiap kali birthday Anak saudara dia akan dapat 10 items. Hurm... no wonder ada certain orang will be excited kalau ada anak saudara. Sebab boleh shopping barang budak. So since her anak saudara ni baru turn into teenagers, we all pun decide nak beli barang yang dah tak nampak macam kids sangat.


Hurm, yang ni simple but comel. Sesuai untuk teenagers. I suka color pink. But somehow we choose other design.


Hurm, yang ni i suka juga. Haha~ Black and white. Such a perfect match.


Ha... yang ni my kakak suka kott. Sebab color biru. Biru pun cantik juga.


Lepas beli accessories, my boss nak beli jam pula. So we choose pink watch. Aduhh lapar-lapar. Boss jum kita dinner cepat-cepat dan balik. Plus shop pun dah nak close ni.


Okay... this is what i have for dinner. I beli Happy Meal since dah lama i tak beli mainan untuk diri i. Haha~ Okay... sebenarnya saja beli sebab fries and the drink portion is quite small compared dengan set yang lain. Konon nak kurangkan fries addicted. Cewah! Tak leh blah punya reason. Haha. Oh ya, i dapat spiderman.


Uarghhh... so sleepy and tired. Nak mandi dulu. Refresh back my mind so that i can have back my energy. Nak study untuk tomorrow interview lagi.

Anyway, gud nite readers. Have a wonderful dreams!

2 comments:

Mata Hati said...

good night cik/puan iera...
nanti besday kamu mesti boss kasi hadiah yg best best..heee

ierayahaya said...

@Mata Hati: hehe.. cik iera lambat lg nak dapat hadiah.. hehe..

Post a Comment