Tuesday, January 18, 2011

Bila kepala keluar asap fuhh fuhh!

Posted by | |


grrr~ petang ni meeting dengan client pukul 6. What! at 6PM? Gosh... dah tu pukul berapa agaknya hari ni saya sampai ke rumah ye? Dahla semalam pun balik lambat. Fuhh, tak sabar nak tunggu next week since my holiday start minggu depan. Hikhikhik...

Hari ni sempat draw angry face dekat atas je. Ingat nak draw another cuak face since i rasa macam cuak giler. Toworrow ada next interview and i haven't done buat research about that company yet. So far baru sempat print a few things but i haven't got any chance to review and memorize anything yet. Agaknya malam ni pukul berapa ya i tidur?

Anyway readers, have a nice day ya.

8 comments:

baincardin said...

angry face dah dekat mcm angry bird rupanya. ^_^'

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

koi 6 time org melpak tgk tv kat umah dh laaa...miahaha..

DiaUmaiNiNaz said...

kalau dinaz, banyak benda dah fikir kt opis..tinggalkan je kat situ..kat rumah tidur awal..baru la fresh esk nak mulakan keja.., so this is normal practice bagi orang yang kuat keja...

ierayahaya said...

@baincardin: hehe.. angry bird pun bole juga.. haha..

ierayahaya said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A): woah.. best giler. masa mula kerja bolehla balik umah kul 6. skang ni atas pukul 6.. sobsobsob.. haha..

ierayahaya said...

@DiaUmaiNiNaz: huhu.. masalahnye keje bertimbun. kat opis wat keje. balik pun wat lg since overload.. kalau x nnt x smpt kejar dateline.. tido je x keje.. huhu~

E.d.Y said...

ko nak tukar keje ke?

ierayahaya said...

EdY: huhu.. dalam perancangan nak menukar. For better future. haha~ aiming big or global company. tambah experience. hehe~

Post a Comment