Friday, January 14, 2011

Malam tadi saya dating dengan ...

Posted by | |


Muahaha! Handsome tak partner kat sebelah i ni. Haha~ I baru je sedut Korean series "Playful Kiss". Semalam i start tengok series ni and it's so funny. Fuhh, hilang stress sebab asyik gelak je. Habis satu series i sambung buat kerja. Then tak sampai 10 minutes i continue balik layan series ni. Hikhik, malam ni nak sambung tengok lagi. Disebabkan dahagakan hiburan, haha... mau pukul 2 saya tidur malam tadi. Akibatnya pergi kerja dalam keadaan mengantuk. Nasib bekalan kafein dekat office ni banyak. Tapi, saya lagi rela minum plain water dari coffee since i was thinking bila badan penat and i minum lagi coffee, effectnya badan akan jadi bertambah penat.

Fuhh, semenjak dua menjak ni ramai yang blogwalking dan tinggalkan link. Nanti slow-slow saya balas kunjungan anda ya. BTW, happy weekend guys.

12 comments:

atie said...

haha..xleh blah btul gmbr..hehe..dear..pg td..aku buat jugak skit2 BW untuk ko.. (^_^)

ierayahaya said...

@Atie: haha.. aku tgh ngantuk time nieh. sll aku klu ngantuk mula wat kerja bukan2.. wahh time kasih.. aku da agak da... nnt aku tlg ko BW balik. weekend ni ke.. hehe.. weekend ni free skit. thanks babe!

SANDRA AZWAN said...

wa..hebat! Dating ngan mamat korea! salute...haha

ierayahaya said...

@SANDRA AZWAN: haha.. if this happen for real.. mau ternganga sampai tak ingat dunia.. haha...

apezs shah said...

salam


amboi2.. sakanya berdating. tak ajak pon..
ni jeles ni..haha..:p

*apezs follow u back!

ierayahaya said...

@apezs shah: haha apez... tak yah jeles2.. i setia dekat u.. haha~ i pun ternganga kalau betul2 dating ngan mamat korea.

sinzzfaiza ismail said...

walaweeh!!! pakwe baru skrg!

ierayahaya said...

@sinzzfaiza ismail: See the leg la kawan.. haha~

E.d.Y said...

haha..gambar xboleh blah..:p

ierayahaya said...

@EdY: haha.. aku pun seyes rs x le blah gak.. haha~

syieranuar said...

hello sweetheart :)

thanks for dropping by..u have such an interesting blog to read! followed u then! keep in touch :)

ierayahaya said...

@Syieranuar: Thank you babe. will follow u back too! hehe~

Post a Comment