Thursday, January 13, 2011

Cuti approved!

Posted by | |


Haha~ i paling suka pergi meeting dekat KLCC. Actually boring juga sebab almost every week pun ada meeting dengan client dekat sana. Tapi bab yang digemari bila habis meeting je, i dengan my boss lepak-lepak kejap and window shopping. Sometimes i just teman my boss cari barang dia. Just now is the first time i belanja my boss. Selalu my boss aje yang belanja. Malu i. So this time i pula yang belanja. I just belanja dekat Makcik Anne's je. Sorry boss, you kasi up my salary then next time i belanja lagi gempak dari yang ni. Muahaha!

Ooppss! cuti i selama seminggu hujung bulan ni dah di approve. Yeay!

10 comments:

E.d.Y said...

bila ko nak belanja aku lak?huhu

ierayahaya said...

EdY: ehh Edy.. aku on je. Ko je jual mahal ngan aku... miahaha! anytime la. set date. pastu bgtau awl2. aku kan bz je manjang.. haha~

Mfs said...

selamat bercuti =)

ierayahaya said...

@Mfs: I will..hehe~. thanks!

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

ierayahaya said...

@Mr. Swift:hehe.. follow balik. Happy new year and happy blogging too ya. ;p

SANDRA AZWAN said...

keluar jalan2 with big boss memang best!

ierayahaya said...

@SANDRA AZWAN: Yeah.. hehe... keluar lepak best. keluar kerja x best.. haha...

Alin Marlini said...

dah lamer tak pi KLCC...

ierayahaya said...

@Alin Marlini : Huhu... ada mase pgla klcc. hehe~

Post a Comment