Saturday, January 15, 2011

Keracunan!

Posted by | |


Woahh... asyik hujan je KL ni... fuhh sejuk! untuk mengurangkan sejuk, pakailah socks dalam rumah. Hehe~ Aihh, i think that saya kena food poison. Hari ni dah banyak kali pergi toilet. I shouldn't eat that things. Penat berlari ulang alik ke toilet.

Aishh! apa cik Iera ni cakap pasal toilet pulak. Haha~ Oh ye, hopefully you all semua sihat walafiat hendaknya. Jangan main hujan. nanti demam!

14 comments:

zacky ~786~ said...

minum laa gavison baik tok kesihtan..~ huhuuu

ierayahaya said...

@zacky ~786~: is it? woah.. pape pun need to wait till tomorrow. esok br ke pharmacy or clinic. haha~

Mohd Fitri said...

adeh, demam sedang melanda saya! huhu.
jom tengok pertandingan saya

http://gedungrasa.blogspot.com/2011/01/pertandingan-apa-itu-kitar-semula.html

:)

Qaish Nur Mikhael said...

syomel stoking tue. hehe

ierayahaya said...

@Mohd Fitri: huhu.. jgn lupa makan ubat ya.. ;p

ierayahaya said...

@MQaish Nur Mikhael: huhu.. thanks!

zEri sAfEerA said...

hehe :D comel la pic 2
kamu pon sm. jgn men ujan. jg makan ;)

abdul rasyid..... said...

la tuh stokin ker....hahaha

ierayahaya said...

@zEri sAfEerA: hikhikhik... time kasih... kamu pun ya.. ;p

ierayahaya said...

@abdul rasyid.....: haah ler... stokin.. haha~

Fifie said...

puas aku pikir gambar apa..lama2 baru aku recognize, stokin kau rupanya!

ierayahaya said...

@Fifie: hikhikhik... ingt lg kat stokin aku.. haha..

kema said...

xsuka diarrhea.....seksa ...
hee~ shomel kartun stokin tuh...

ierayahaya said...

@kema: hikhikhik.. awak pun comel juga.. hehe~

Post a Comment