Sunday, January 16, 2011

2nd Round

Posted by | |


Hai readers,

Hari ni as usual, check email sudah menjadi routine harian. Kerja atau tidak, email mesti kena check hari-hari. Sebenarnya tengah tunggu 2nd round interview. Jadi dah 2 weeks bila nak open email je rasa macam jantung berdebar giler. So... 2nd round interview is gonna be this coming wednesday. The thing is macammana nak minta excuse dengan boss. Aihh... nak menipu minta MC tak reti. Papa suruh be honest je. Kawan suruh tipu minta MC. Ada yang suruh minta excuse cakap ada personal matters. I guest... be honest je la. Apa nak jadi lantakla. Haha~

2 comments:

Alin Marlini said...

kalau raser tak puas hati..sms jek...tu org sekarang..
cinta dolu2 lagi best...

ierayahaya said...

@Alin Marlini: hehe.. yupe.. sms je.. hehe~

Post a Comment