Monday, January 10, 2011

Ceriakan hari anda!

Posted by | |

Hati gundah gulana,
bimbang tak keruan,
Ingin hamba berkelana,
masuk jauh kedalam hutan.



Hai readers, peace be upon you. I hope that everything is okay. I think that i've made a big mistake today. And i am so upset. Uarghhh. Kadang-kadang kita rasa tindakan yang kita buat tu betul. Tapi tanpa disedari telah memudaratkan orang lain. I'm gonna have a meeting tomorrow and i'm so DEAD!. Currently rasa macam aih, what kind of answers should i give tomorrow dekat client. There is a part of my heart yang cakap okay, you buat tu betul tapi still, ada salahnya. Haha, korang faham tak what i mean here?

Oh ya, hari ni i dapat Limau Mandarin. Kesibukkan telah membuat saya lupa yang Chinese New year semakin hampir. Bila tengok Limau ni baru saya teringat yang saya tak book lagi tiket untuk pulang ke kampung halaman. Ha, you all semua tak bercuti ke? Satu yang saya suka tentang Chinese New Year ni sebab, hehe~ ada Limau Mandarin la. My Favorite limau. Kalau tak makan dalam setahun tu rasa macam tak perfect je.

Okaylah. Enough with all membebel-membebel ni. I'm so sleepy. Nak tidur cepat-cepat since malas nak fikir apa-apa dah. Gud nite guys. Sweet dreams! Semoga hari esok lebih bermakna dan CERIA.

6 comments:

E.d.Y said...

dah terasa bahang raya cina

ierayahaya said...

EdY: Yupe Edy... silalah mkn limau mandarin... haha~

atie said...

ha ha tak tahu..nanti bos mare..hahaha..hehe..apa yg ko dah buat?

ierayahaya said...

Atie: nothing.

kema said...

limau mandarin..mmg sedappp+ best....tiap2 taun wajib mkn..

ierayahaya said...

@kema.. yupe.. mmg sedap and deliciouskan.. Yummy!

Post a Comment