Monday, January 10, 2011

Masa berlari. Tak tunggu walau sedetik!

Posted by | |

Wohooo! sampai aje di office terkejut. Asal office kosong hari ni? Pukul 10.30 pun still kosong. Aishh, takkanla kes Ana Rafali menang AJL boss kasi cuti? Tak logic tak logic. Haha~


Masuk-masuk office je ada buku ni atas meja. Harus habiskan baca buku kat atas ni before February. Masalahnya ada masa ke? Currently ada 5 SMS content yang perlu disiapkan. And semuanya kena buat untuk 1 year punya content. Aishh, boleh tepu otak ni membaca dan menggoogle sources. Sekarang ni kena pandai budget masa. Haha. Tapi kalau mata asyik duk menghadap blog, twitter, Fb, Newspaper online and moderate content, agak-agak bila nak siap semua ni?

Sudah-sudahla cik Iera. Pi buat kerja. =_="

8 comments:

wida said...

kalau sudi amik lah award ni

http://norwidadi.blogspot.com/2011/01/award-lagikk.html

zacky ~786~ said...

wahh ..
slmt berkje..

jom tgk enry baru sy.. hehee

ierayahaya said...

@Wida: award ya.. i will i will. hehe. thanks ya.

E.d.Y said...

keje elok2 yer..haha

ierayahaya said...

@zacky ~786~ owh.. sekarang juga i baca ur new entry.. hehe...

ierayahaya said...

EdY: jeles sama ko edy. mesti ko tgh goyang kaki kunyah breakfast skang ni.. haha... i will kerja elok2. tp lg 10 minute. nk hbskan bc paper.. haha~

cik emymilia said...

hari demi hari....cepatnya masa berlalu...

btw...CE follow iera kat sini ye...slm perkenalan..:))

ierayahaya said...

@cik emymilia : Salam ukhwah juga ya. let me follow u back ok. ;p

Post a Comment