Monday, January 17, 2011

Ajarkan aku caranya!

Posted by | |

Hai readers,

Woah... saya tak tahu macammana orang lain boleh ada masa post banyak entry setiap hari. Lagi-lagi kalau dah kerja. Dulu rajin juga update sampai 3 entry. Tapi dek kekangan masa yang sentiasa jeles tak tentu hala. Fuhh... sekarang ni dah dikira bagus kalau dapat post hatta satu entry. Janji update. Traffic memang merundum jatuh ibarat tahi cicak jatuh ke lantai (Korang pernah tengok tahi cicak jatuh ke lantai?).

Nak berblog walking pun tak sempat. So last time i ask my kawan, how to read semua entry dengan cepat? Then she said use Google Reader. Lol, agaknya saya sorang je kot yang ketinggalan bab Google Reader ni. Jadi sekarang ni saya pakai Google Reader. Jadi sempat la juga tinggalkan barang satu atau dua comment. Hehe~


Gud nite readers. Have a sweet dreams!

4 comments:

E.d.Y said...

ooo..ada ek benda macam tu?tp aku lg suka baca semua entry sendiri...sbb aku xbusy sngt..hahaha

ierayahaya said...

@EdY: haah ada. aku pun br tau.. haha.. ala.. ko takat class sehari je mmg arr x busy.. siap sempt wat GA lg.. haha~

atie said...

hehe..hooray mun pun dh baca google reader!

ierayahaya said...

@Atie: hehe.. sape lg klu bkn ko yg ajar.. laju je klu guna google reader.. mn menarik komen. agak2 tajuk sm scan dan baca laju2.. hehe..

Post a Comment