Friday, December 3, 2010

Kan bagus kalau.....

Posted by | |

Kalau pergi KLCC, lalu je depan kedai roti boy... ermm... bau sungguh menusuk kalbu. Buat diriku haru biru.. ngeh~ngeh~ngeh.... kan bagus kalau...


Dalam dunia ni roti boy betul-betul exist. Dan saya boleh pilih topping apa saya nak. Dan lagi bagus kalau dapat ku pilih jejaka mana yang selayaknya berada dalam roti ku itu. Kalau jahat saya makan je. NGAP besar-besar sampai hancur. Kalau baik saya simpan buat perhiasan. Haha~ Pastinya erm... yang termasuk dalam kategori perhiasan itu Brad pitt, Orlando Bloom dan seangkatan dengannya. Ahaha~ wowwwweeeee! This is awesome.


Dan pasti juga bagus kalau ada roti girl. Asyik-asyik roti boy je yang famous. Roti girl pun nak juga. Erm... pastinya saya nak Angelina Jolie jadi trofi dalam almari saya. Nanti boleh saya buat makeup testing dekat Jolie... Wowwweeee.. this is awesome too... Hehe~

8 comments:

naz said...

hahaha tu lah pasal tempat dia stratergik tempat masuk. jadi kebulurrrr

ierayahaya said...

@naz Itula pasal. Lalu je kebulur. lalu je kebulur.. hehe~

abdul rasyid..... said...

hahaha.....rotigirl...bile nak ade nih...heeeee^^

ierayahaya said...

@abdul rasyid..... tunggu rasyid buat dulu kott baru nak ada.. hehe~

Far8 budak baik said...

bila lakk ada roti gegel tu..
hahaha..mmg sedap..ter tarik menarik tu hihi

ierayahaya said...

@Far8 budak baik hehe.. itula.. bl ye nak ada roti gegel tu.. ;p

Amirrah Zawani said...

roti girl?? haha!! bilakah agaknya yea..

ierayahaya said...

@Amirrah Zawani hehe.. tunggu kita semua berjanggut kott br kuar roti gurl..

Post a Comment