Sunday, December 5, 2010

2nd Award

Posted by | |

Tak sangka dapat satu lagi award. Sebenarnya rasa macam, aishhh~ layakkah saya menerima penghargaan ini. Mungkin pada kaca mata pemberi award saya layak. Tapi bila saya lihat dan nilai... ish, seperti banyak lagi yang perlu diupgrade. Bila visit blog lain, adehh punyalah cantik. Kadang-kadang nampak mengiurkan. Lagi-lagi bila blog tu banyak main dengan warna dan creativity. Saya suka yang simple tapi canggih. Pastinya sedap mata memandang. Amboi... lagak seperti mahu mencari teman hidup pula. Hehe~


Orang kata tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima. Aishh... saya menerima dengan perasaan segan dalam diri. Sedar masih banyak yang perlu diperbaiki. Dengan berbesar hati mengucapkan terima kasih kepada pemberi award gedungrasa.

p/s: Dulu hobby time hingusan kumpul sticker. Berlambak buku sticker saya kumpul. Sekarang ni kumpul award. Hehe~

8 comments:

E.d.Y said...

tahniah dpt award..:)

ierayahaya said...

@E.d.Ylol~ thanks.. hehe~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

congratez for the award! u deserve it. ur template mengemaskan lg blog u!:D

ierayahaya said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION hehe.. thanks ya... fuhh.. ni yang buat lagi ber energy nih.. hehe~

kay yea said...

chantek..tahniah~

ierayahaya said...

@kay yea hehe..thanks ye...

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

teruskn mengumpul award ek...;-)

ierayahaya said...

@SANDRA AZWAN: Fashion Designer hehe~ of course.. tengah tunggu orang bg je ni.. haha~

Post a Comment