Friday, November 5, 2010

Masihkah kau ingat

Posted by | |

Masihkah kau ingat
Pada waktu itu sekuntum bunga mekar
Kuselit ke rambutmu

Masihkah kau ingat
Ia menjadi mimpi dan menjadi rindu
Masihkah kau ingat
-Kopratasa-


Cewah, semenjak dua menjak ni asyik rasa nak menyanyi je.. Hehe, entry kali ini khas untuk best friend saya. Masih kah kau ingat.....? Sila lihat gambar di bawah ini ye...



Kamu Atie, saya jumpa hasil kerja kamu dalam LRT. Dan saya teringat hasil kerja kamu masa kita sama-sama intern dulu.. Wow... hasil kerja kamu di tampal di merata-rata tempat. Just need people to subscribe the service.. Hehe.. Terharu tak?

9 comments:

atie said...

should ask for komisen..bleh ke?hahaha

tp design Umobile tu cam cntk sgt..yela..nak tarik perhatian pelanggan supaya seubscribe..hehe

atie said...

BTW....haha..I terharuuuuuuuuuu...
gila la..cntk iklan..hoho

iera_yahaya said...

haha.. ko tau x aku capture bnda alah ni time orang full dlm train.. sume tgk.. aku wat x tau je.. haha..

atie said...

oo..kena kredit kt kamu la ni...tlg amik gmbr?ahah

iera_yahaya said...

haha.. of coz! at least sila puji sy fantastic.. kahkahkah...

PutraRocker said...

hye awok..wakakaak

iera_yahaya said...

hah si rocker.. nmpk kat sogo td nape x tego? haha~

atie said...

haha..terima kasih..susah je..u nk apa?cupcake je I mampu skang..haha

iera_yahaya said...

wowweeeee.. cup cake is delicious... mau!!! haha~

Post a Comment