Friday, November 26, 2010

Mari beromen!

Posted by | |

Ajaran mana ajar kamu semua beromen di khalayak ramai? Ahaha~ Entry ini bukan pasal romen, romantik mahupun porn. Sebenarnya nak tunjuk flash kat bawah ni je:



This is my second lesson. Hehe~ Just click this link in order to learn.

“Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk,” (al-Israa’: 32)

6 comments:

Ms. TaroAthirah said...

habislah. lepas ni kalau org gugel romen,mesti ke page kau. bad impression dude

Nurmunirah Bt. Yahaya said...

dude.. if people google romen and see my blog.. haha... they will see advice la.. bawah skali..

Ms. TaroAthirah said...

habislah habislah. ayokkk ayokk. hahaha

Nurmunirah Bt. Yahaya said...

taro yg kat fb aku delete da.. haha... x de la aku cuak cume fkr balik word x sesuai. haha..

E.d.Y said...

tajuk entry menakutkan..huhu

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

Nurmunirah Bt. Yahaya said...

hehe EdY, sempt lg wat promo.. haha.. nnt hr2 aku undi smpai close date.

Post a Comment