Tuesday, November 2, 2010

Kau dan aku

Posted by | |

Salam satu Malaysia. Semoga semua sihat sejahtera. Ha... kenape topic entry kali ni Kau dan aku? Tengah dalam mood jiwang ke? Tengah bercinta dengan somebody ke? ish... pernah dengar lagu ni...

Kau dan aku ,adalah satu
Tak kira apa
Segala rintihan aku ,engkau selalu ada
Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa....

Ha... cuba teka artis mana yang nyanyi? Untuk entry kali ni, ada kena-mengena dengan artis yang nyanyi lagu ni. Actually, i involve in one project and this project need me to find two celebrities. Aih.. bukan senang nak dapat contact artis ni. Puas minta tolong ngan Mr. Google, Sir Facebook and Madam Twitter. Nasib mereka-mereka ni dapat beri sources yang saya nak. Adala hantar proposal kat a few celebrities. Hehe... nak di jadikan cerita, project ni kind of ada improvementla... Yesterday i went to this artis (yang nyanyi lagu kat atas tu)punya office. Ha, rupanya office artis ni betul-betul atas Wong Solo restaurant kat Ampang nih.

So bila dah sampai office artis tu, adalah jejaka yang menyambut kat pintu office tu. Actually saya bukan meeting dengan artis tu. Tapi saya meeting dengan mak artis tu. Yela, dah mak dia yang jadi personal manager. Hehe... punya la peramah makcik ni. Time tengah meeting tu siap promote saloon dengan segala pakej yang ada dalam saloon dia. So, lepas bincang segala hal termasuk bab-bab copyright songs and everything, this artis dengan mak dia agree to work with us in this project. Yabedabedooo!!! Hehe... Excited sebab project berjalan lancar. Bukan sebab dapat jumpa artis tu. Haha.. tapi kes teruja punya pasal, since yesterday sampai sekarang asyik duk nyanyi lagu kat atas tu.

Time ni kerja kat office sangat banyak and semua nak kena submit immediately. Dah two days i skip my lunch since kerja sangat banyak. And today, nak kata punyala banyak kerja tu, i was kind of having a headache. Tapi, since project berjalan lancar, so dalam kesibukkan tu, i gain some satisfaction.

P/s: Nak pergi karaoke time deepavali holiday. Siapa nak join?

6 comments:

Ms. TaroAthirah said...

sape nyanyi lagu ni? sori. aku skip skip baca blog kau.

apsal panggil makcik? tak glemer la. panggil la Aunty XD

"kau dan aku. kali pertama. bertentang mata hatiku pun tergoda" ~Nico

iera_yahaya said...

hehe taro.. lagu nico nih aku x pnh dgr pun.. haah suppose panggil aunty.. hehe.. tapi his mum biasa je. x de la pakai mcm mak2 datin. friendly. nak tahu sape nyanyi.. ha. pi mntk tlg mr google.. hehe~

atie said...

Aizattttttttttttttttt~~~ngeeeee~~(^_^)

iera_yahaya said...

kihkihkih atie.. that's true...

cintapurple said...

nk join karok..nk release tensen~!!
tp fulus takdak.cmne?haisyy~!!+_+
~lalalalalala~

iera_yahaya said...

rara.. jum aku sponsor karok! hehe...

Post a Comment