Sunday, November 14, 2010

Kalau dah rezeki...

Posted by | |

"Terima kasih daun keladi,
Lain kali bagi lagi"


Minggu ni saya handle dua event. So selain allowance, penat dan mengantuk, apa lagi yang saya dapat ye?


T-shirt Maxis ni dapat masa join GoMobile exibition dekat KLCC yesterday. Uhh besar la pula size t-shirt ni. Last-last saya bagi adik saya.



Yang ini untuk saya. Ha, beg Hotlink ni kalau isi kain telekung pun OK juga.


Gift kat bawah ni pula kebanyakkan saya dapat time handle event kat Berjaya Times Square Hotel.







Buku ni launch time event dekat Times Square baru ni. Tak sempat lagi baca buku ni. Tapi dengar-dengar isi kandungan buku ni menarik.



Magazine Upin-Ipin pun dapat. Uhh memang minat giler dengar kembar berdua ni. Cute betul!



Free Make-up sample from Shiseido



Dan ini pula Voucher nilai ratus-ratus From Lauren Bleu. Valid for 3 month. Aishh, bila nak pergi buat facial nih? ada ke masa nak pergi? hehe~


Ada siapa-siapa lagi nak bagi saya hadiah?

2 comments:

atie said...

nk t-shirtttttttttttttt

Nurmunirah Bt. Yahaya said...

hehe Atie.. ni aku pun dpt satu je... mcm mn nk bg.. hehe~

Post a Comment