Tuesday, March 1, 2011

Tuah tengah malam

Posted by | |

Peace upon u readers,

Inginkan tuah datang bergolek? Inginkan mystery gift? Hehe... first, kena like page MynewsHub ni. Ha... dah lepas like, you all boleh start surfing. Datang dalam dwi bahasa. Jadi terpulanglah nak view dalam bahasa melayu atau bahasa inggeris. Sebagai contoh saya view dalam bahasa Melayu. Sila visit link yang ini. If you can see, dalam website tu ada banyak news. Just choose any news yang menarik dan tinggalkan sebarang komen mengikut kreativiti masing-masing.

Sebagai contoh saya ada komen dua news. First and second.

Komen pertama:

Komen Kedua:

Ntah kenapa saya pilih news related to politics. Memang tak minat giler news macam tu. Ntah mana satu komen yang dah menang mystery gift pun saya kurang pasti. Hehe~ Syukur alhamdullillah atas nikmat rezeki yang diberikan.



Kepada anda semua, selamat mencuba! OK malam ni tidur sambil tersengih kegembiraan!

4 comments:

Edy Zaidi said...

mari collect hadiah banyak2...hehe

ierayahaya said...

EdY: haha.. aku tgh ikut jejak ko nieh.. ntah pe la dpt pun x tau.. hhaha~

naz said...

haha fuyoooo pantun sedapp :)

ierayahaya said...

naz: haha. pantun main-main.. LOL~

Post a Comment