Monday, February 28, 2011

Cari 40sen dapat rm10

Posted by | |


Sometimes sesuatu tu terjadi tanpa kita duga. Sometimes when i think hidup ini membosankan, tiba-tiba ada pula benda menarik happen. Haha... i feel like macam dah kembali ke zaman budak-budak. Kalau buat kerja yang disuruh nanti dapat upah. Today i help my boss find any possible mistake yang menyebabkan account company jadi tak balance. Senang je. Just need to check a few things. So after a while dah jumpa typo tu. Then my boss bagi upah. Haha~ untuk kerja yang senang tu, Okla upah banyak tu. Sebenarnya tak nak pun amik sebab segan. Just nak kena cari missing amount bernilai 40 sen then dapat upah rm10. Ok boss... macam ni hari-hari buat check unbalance account pun sanggup haha~


2 comments:

Edy Zaidi said...

ok what..something is better than nothing..rm10 tu duit tu..apa lg..nasi tumpang plz.haha

ierayahaya said...

EdY: haha.. aku no hal la... jum nasi tumpang dekat mid. bila nak? haha..

Post a Comment