Wednesday, February 2, 2011

Tikus ini!

Posted by | |


Masuk yang ni, ini dah kali ketiga saya tukar mouse baru tahun ni. Fuhh, mouse sebelum ni asyik rosak kat scroll part. Bila dah rosak mulalah payah nak scroll down page dekat laptop. Pastu mulalah buat kerja lambat mengalahkan siput. Owh kesian si siput menjadi mangsa entry saya kali ini. Hurm, ke kena beli mouse yang mahal tahap maxima baru tak rosak? Aishh... Agaknya mouse sebelum ni rosak sebab asyik kena hempap dengan laptop. Patut lepas ni kena simpan mouse kat tempat lain. Kalau rosak lagi nampak gayanya kena cari mouse yang paling murah. Ha... nak tahu mouse apa yang paling murah? Ni ha mouse dekat bawah ni. Masalahnya, sanggup ke nak guna?


10 comments:

apezs shah said...

Salam

Hehe sanggup ke? tak sggp saya..
ermmm beli je yg mahal.. tahan lama xyah susah2 nak beli tiap bulan..;)

ierayahaya said...

@apezs shah: haha.. of course la x sggp.. itula.. kalau rosak lg mmg cr yg mahal la lps ni..

atie said...

hahaha..tak abis2 ngan mouse bdk ni~hehehe

ierayahaya said...

@atie: Itula psl atie.. pnt aku.. haha~

E.d.Y said...

kalau beli mouse beli je mahal2..tp boleh tahan lama

ierayahaya said...

EdY: itula edy.. yg kat atas ni rm20 je. lps ni kalau rosak mmg aku beli yg hrga rm100. haha..

saya KILA said...

haha . nie mesti sebab ganas sangat :P
tak pe . beli je mouse yg mahal and berkualiti . baru tahan tak ya beli balik balik ^^

ierayahaya said...

@saya KILA: hehe.. itula.. x tau arr ganas ke x.. tp klu rosak lagi kita beli yg mahal je kan.. hehe~

abdul rasyid..... said...

entri latest kak

http://acitspace.blogspot.com/2011/02/gua-nyanyi-nih-tok-yang-istimewakui3.html

ierayahaya said...

@abdul rasyid.....: hehe.. ok2.. aka baca skang juga! ;p

Post a Comment