Tuesday, February 1, 2011

Mari menabung!

Posted by | |

Hai readers,

Peace upon you. Semoga hari ni ceria hendaknya. Hehe~ since bercuti ni, dah dua hari demam selsema. Mana tak nya, time wedding my sis hari tu, i berjemur tengah panas sebab nak sambut guest. Sampai kulit pun gelap. Tapi dalam duk demam tu, sempat lagi keluar shopping dengan mama hari ni. Shopping baju kurung je sebab nak pakai time attend wedding side lelaki sabtu ni. Sempat juga pergi bangunan Tabung haji dan update buku ASB dekat CIMB.


Hehe~ Bila tengok hasil tabungan... rasa puas hati. Yelah, ni la hasil selama 7 bulan bekerja. Orang kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Semua ni untuk masa depan. Ha... mari kita semua menabung untuk masa depan ya!

8 comments:

atie said...

yeah..mun byk duit..bleh mintak belanja..lalalal

Zura said...

kena update buku nie...

E.d.Y said...

dah lama xmasuk duit kat ASB..biasala...student lg...huhu...

ierayahaya said...

Atie: mn bnyk.. sikit2 lama2 jd bukit je.. haha.. klu bnyk da lm x keje..

ierayahaya said...

Zura: hehe.. ha.. silalah update... td pun kes nk update buku yg pg asb tu.. hehe~

ierayahaya said...

EdY: haah.. aku time student dulu x smpt nk menyimpan. baru nk simpan terus kn bayar mcm2.. time da keje ni la br simpan..

Un Phat Lee said...

bolehlah blanja gua air sirap.hehe

ierayahaya said...

@Un Phat Lee: Hehe... setakat air sirap no hal la!

Post a Comment