Friday, February 11, 2011

Me become a monster?

Posted by | |


While waiting for another staff to finish his job and pass it to me, what i can do di saat hati dilanda keboringan is to do photo editing. Cut sana dan cut sini. Match sana dan match sini. Bila banyak kerja merungut. Bila tak ada kerja boring pula. Inilah manusia. Nak main social network pun boring. News paper dah khatam habis. Semua jenis online newspaper dah baca.

Oh ya, bersempena dengan Maulidur rasul minggu depan, click this link if you would like to know more details about apa sebenarnya Maulidur rasul ni. Dan sekiranya anda ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai Maulidur rasul melalui telephone, type ON MMR dan hantar ke 22558. Terhad kepada pengguna talian Maxis sahaja.


6 comments:

naz said...

haahah comel comel

ierayahaya said...

naz: ahaha.. keje org tgh boring.. thanks!

atie said...

header cool..nak satu header jgk~hoho..
promote maxis tak dpt beg ke?hehe

ierayahaya said...

Atie: haha.. cool ke... berhari2 aku fikir nk wat header ni.. haha.. nnt aku tggu ilham dtg aku wat kat ko.. x dpt pape pun promote maxis.. haha..

E.d.Y said...

boleh buat header ni..haha

ierayahaya said...

EdY: ehh haah ek edy.. asal aku x terfikir ek.. haha...

Post a Comment