Thursday, February 10, 2011

kembali ke zaman dahulu kala

Posted by | |


Oh mai Gucci... terasa seperti kembali ke zaman UNI. Saat dimana tengah busy membuat Final Year Project. Saat dimana ada dua laptop atas meja. Ecece.. budget buat kerjalah sangat. Last time masa FYP year, satu laptop guna untuk main FB while the other computer buat kerja. Tapi most of the time guna buat kerja ok. Main-main tu sampingan je. Saat ini dua laptop berada di atas meja. Tatkala buntu memikirkan kerja, haha... social network adalah pengubatnya. Sebab tu la sampai ke sudah buntu! haha~

6 comments:

atie said...

klu kembali zaman fyp..kena satu dekstop satu laptop..hehe

ierayahaya said...

atie: huhu.. itula.. aku rindu zaman study kita.. uwaa...~

Zura said...

bile tensen ngadap game...selang seli..xdelah pressure sgt...

ierayahaya said...

zura: haha.. that's so true.. lol~

E.d.Y said...

aku xsanggup kembali ke zaman FYP...walaupun akan menempuhnya 2-3 semester lg..huhu...

ada keje kosong tak kat sana?haha

ierayahaya said...

Edy: hehe.. ko ngat aku snggup ke. haha.. tp da keje ni mcm ada masa seperti fyp je... ehh ada je kosong sini. nk try ke? pape course pun bole try.. nak ke?

Post a Comment