Wednesday, January 5, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Posted by | |

Gendang gendut tali kecapi,
Kalau dapat hadiah lagi suka hati!


1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
- Ok, yang ni settle. Senang je ni. Haha~

2. Jadi follower blog ini...
- EdY: Aku peminat kipas susah mati blog ko OK. Ecece... agak-agak de tak kembang kempis hidung si EdY ni bila tahu blog dia ada die hard fans. Dah lama follow ler.

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
- Ok... nak tag Atie and Syafiq.

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
- Ok. Dah tinggalkan link dah pun. Huhu~

Oppss, dah sampai masa nak pergi meeting. Kat KLCC je pun. Haha... paling tak tahan tengok Famous Amos dan Roti Boy. So Yummy!

13 comments:

atie said...

nak roti boy~~pleaseeeeeeeeeeeeeeeee

ierayahaya said...

@Atie: Lol.. no hal la.. tp mcm mn nk bg? haha~ ko mntk 1, dua aku bg.. hehe~

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

ierayahaya said...

@EdY: i wish that i have a nice day too today. haha~

Zura said...

good luck...

Syafiq Rosli said...

thank ya..:)

Syafiq Rosli said...

thank 4 the tag..

ierayahaya said...

@zura.. thamks ya.. hehe~

ierayahaya said...

@Syafiq Rosli.. hehe.. u r welcome..

senydream said...

mge menang GA ni erk...salam blogging..follow ur blog.:)

ierayahaya said...

@senydream: hehe.. thanks... tgkrezeki juga kan.. hehe....

butterflyana said...

Good Luck!
:)

ierayahaya said...

@butterflyana: gud luck to u too..

Post a Comment