Tuesday, December 7, 2010

Mari join contest

Posted by | |

Salam ceria semua. Hari ni bangun pagi wihout mandi and everything.. hehe... saya menghadap blog kejap. Tengah preview semua past entry para followers, saya ternampak satu contest yang sangat menarik. Apa lagi... terus spent some time untuk join this thing. Lagi-lagi contest ni bagus untuk saya yang tengah nak upgrade skills in Photoshop. What i need to do? First, letak banner tuan empunya blog yang dah anjurkan contest ni. Kalau berminat nak join. Then you all can visit this link.


Orait, banner dah letak. Then i just need to edit my picture. So i choose picture kat bawah ni je. Hehe~


Then i just edit this picture using Photoshop. Kasi put some highlights, add some color and adjust all saturation. The water also i change the color into blue color so that nampak air tu macam bersih je. Haha.. Okay... after alter here and there, then jadilah picture kat bawah ni. Tadaa tadaa tadaa~


Then i need to tag 4 people.. Siapa ya yang berminat nak join? Ok, i just randomly pick anyone lah kott.... Hehe~

Atie
Taro
Kechik
Opie

10 comments:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear...wah cantek editing ni..pemandangan tu jadi ceria hehe thanx juin n gud luck yunk

ierayahaya said...

@Qaseh dalia adelia huhu~ thanks..

kay yea said...

gd luck ierayahaya~~

Princess Feyqa said...

wah nak join ugakkk ngeee

ierayahaya said...

@kay yea thanks Kay yea.. huhu~

ierayahaya said...

@Princess Feyqa jumla feyqa join.. reramai baru meriah.. huhu~

hiro said...

semoga berjayaa

ierayahaya said...

@hiro huhu.. thanks...

cikanna said...

cantik laa...
pandai u edit..

good luck..

ierayahaya said...

@cikanna huhu.. time kasih ya...

Post a Comment