Tuesday, December 28, 2010

Everything is perfect bila hero handsome!

Posted by | |

Wahh, tercapai juga hajat untuk tengok Tron. I can say, erm... out of 10, saya bagi 9. Saya suka storyline movie tu. Maybe sebab saya suka pada technology. Bila saya tengok cerita tu, what i can think is... wahh, macam mana diorang boleh buat grafic untuk movie tu. Everything looks perfect. They create another world and it's amazing. Serba serbi cantik. Even the outfits yang dipakai oleh setiap character dalam cerita tu pun cantik. Siap glow in the dark lagi you. Not to say yang hero dalam movie ni pun handsome. Extra credits untuk hero handsome.. Haha~ Terbeliak mata i!




2 comments:

E.d.Y said...

lama giler tak tngk wayang..

ierayahaya said...

@EdY: lol.. aku pun ni br tgk selepas berkurun lamanyer.. hehe.. EdY... tgkla tron. aku suggest ko tgk ni sbb.. hikhikhik.. hero dia encem.. ehhh... heroin dia pun cantik. tapi storyline dia superb. seyes x nyesal tgk. timing 2 hours.

Post a Comment