Thursday, November 11, 2010

Solat itu tiang agama

Posted by | |

"Sembahyang itu tiang agama,
sembahyang itu anak kunci segala kebaikan"

-(Riwayat Tabrani)-


Hai bloggers. Hari ni saya join satu event. And dekat luar hall event tu ada banyak small booth. Ha, saya tak pernah nampak orang jual benda macam ni... please see the pictures below. Oooopss... please click at the picture untuk proses tumbesaran gambar.. hehe~













Why not, for those yang ada anak/nephew/niece belikan benda ni as a present untuk budak-budak tu. Yela, instead of belikan Barbie, toys and etc, saya rasa yang ni lagi better. Di samping dapat mendidik kids untuk mengerjakan solat. Satu set solat ni harga dia RM69.90. Kayu di import khas dari Indonesia. Ada juga barang lain yang menarik minat saya. Antaranya ialah:


Set Tatacara Wudhu



Mari mengenal Alif, Ba, Ta.



Mari mengerjakan Haji





Mari Mengenal Rukun Iman.



Patung Muslimin dan Muslimat.


p/s: If ada yang berminat nak order tell me OK. i'm just helping aunty ni and i don't take any commission.

4 comments:

Fifie said...

i like ur caption 'patung Muslimin & muslimat' HAHA

iera_yahaya said...

haha fie.. if rs nak beli roger aku.. nnt aku tnyekan price patung tuh untuk ko...

Ms. TaroAthirah said...

BAGUS!

berminat. tapi anak menakan aku kecik lagi. kalau nak beli lain tahun guane? ada website or fon number kaa?

iera_yahaya said...

beli lain tahun pun ok Taro.. nnt aku tnyekan number aunty yg jual tuh k... aku nih kes x de anak sedara je.. klu ada da lm belikan gak.. ;p websites x ada.. tp nnt aku tnyakan ehh.. de bnyk lg produk and semua based on muslimah nye produk..

Post a Comment