Tuesday, November 9, 2010

Nak Free Gift nilai ratus-ratus?

Posted by | |

Hari ni saya jadi promoter dalam blog sendiri. Ha, apa benda la saya nak promote ni? Anda mahu free gift nilai ratus-ratus? Anda mahu barang make-up nilai ratus-ratus? Dan anda bertuah ke nak menang lucky draw nilai ratus-ratus? hehe~ semua pun nilai ratus-ratus... bawah ratus-ratus tak ada ke? hehe~ ada je.. nak ke? ha... nak tahu ke apa hadiah free gift tu? ha.. see the list below ok...

Free Gift:

1. Color culture: OPI Nail Bar – RM55 gift Vouchers
2. Lauren Blue- Gift Cert RM250
3. SSM
4. Shiseido Gift Bag worth RM100++
5. Upin Ipin Magazines
6. MDeC Bags + Pin MSC
7. TEAM Books 45 copies available
8. Luxonu gift

Lucky Draw:
• 3 prizes with RM550 each (Laurent Blue)
• Luxonu (10 x 100 Vouchers)/(20 x RM50 Vouchers) / (10 x VIP Passes to luxonu Handbag + Party in Singapore +1st visitor to enter)
• Team-books
• Grand lucky draw = Luxonu 1 x long champ lePliage short handle small handbag RM430

Ha... nak tahu details pasal event ni? Please visit this link http://www.gorgeousgeeks.net .

Event ini khas untuk WANITA sahaja. Those who are interested please give me your name. Just leave the name and contact details through my blog comment. The entrance fee is FREE!

12 comments:

Fifie said...

aku nak grand lucky draw tu! beg impian!!!!!!

iera_yahaya said...

ehehe fifie.. tuh arr.. puas da aku promote.. meh arr... jum arr... haha... pi amik cuti.. haha...

mFaiz said...

ahaha, sejak bile br ko promo ni??
ehe, aku xcited dah...tp tgk2 4 ladies ONLY:D
nak bwk ladies2 kat umah tu pun, smua x make-up~

mFaiz said...

sat2...aku try promo kat YM n fb tuk colleagues aku ni~

iera_yahaya said...

hehe.. okeh Faiz... sila promo untuk aku.. hehe~

nurulmajdi said...

err.. saya colleague faiz ni. sila sila..

mFaiz said...

komisssssssen??

iera_yahaya said...

aishh faiz.. komisen plak dah.. haha

hai nurul.. sila je ke? nak join x? ;p

nurulmajdi said...

conference tu ke? tgk date dia jap

nurulmajdi said...

tomorrow? aiiyyakk.... cannot la. ada due kena kejar. ingat weekend.

mFaiz said...

nurul a.k.a colleague aku ckp PERTENGAHAN BULAN...:D
sat2, kite tngu rspon bliau yg slanjutnye:P

iera_yahaya said...

hehe.. haah esok event tu... if ada yg nak join tell me ok.. ;p

Post a Comment