Friday, December 23, 2011

Heart

Posted by | |

When we talk about heart, sometimes people suka nak kait-kait dengan hati dan perasaan. Why? Anyone can tell me?

Picture credit to google.

Terlalu banyak urat saraf dekat our heart. Kalau oksigen tak sampai boleh kena heart attack. Tapi sekarang ni bukan nak story mory pasal heart attack disease. What i want to highlight is, seperti mana we see how complicated our heart is... hati dan perasaan pun macam tu juga.

I once told dad that saya malas nak fikir tentang jodoh. Why don't you find a husband to me. And dad answer is, "Papa nak adik cari sendiri. Bersabar..."

Bukalah hati pada yang selayaknya. Yang dapat mendidik kita dan mengajar kita apa erti kehidupan. Yang dapat bersama kita susah dan senang. Yang mempercayai kita seikhlas hati dan sudi berkongsi segalanya bersama-sama.

regards,

0 comments:

Post a Comment