Wednesday, February 23, 2011

Tak berkenan betul!

Posted by | |


Aaishh bkan nak merungut di pagi hari. Tapi memandangkan dah tak boleh blah... maka dengarlah bebelan i ni di pagi hari. Haha~ Memang tak berkenan betul dengan sikap sesetengah pemandu bus. Lagi-lagi driver bus dari Metro bus company. Uhh, sangat tak beretika. Penumpang tak turun lagi bus dah gerak. Nak bunuh orang ke apa. Lain kali before drive tu tengok la dulu penumpang dah turun betul-betul ke belum. Ni pakai main gerak je. Kalau jatuh tergolek kat tepi bus tak pe lagi. Habis kalau jatuh lepas tu kena gelek tak ke naya? Nasib i perempuan. paling-paling pun i maki je. haha~ Okay siapa yang tak marah kalau dah jadi macam ni. Kalau i laki bukan setakat maki. Dah sah-sah bas tu kena penendang maut! DAMMIT!

6 comments:

apezs shah said...

fuhyoooo sabar yea..
tapi mmg kurang ajar dari dulu lagi si keparat bus metro ni.

ierayahaya said...

apezs shah : hehe.. tula.. mmg x take care customer betul.. aishhh...

abdul rasyid..... said...

bas metro burok!!!!!!!!!!!!!!!!!

ierayahaya said...

abdul rasyid.....: itulakan.. kalau dlm uia nye siap senget2 lg... haha~

EB said...

Nnti naik Nadi Putra.. Best! hehehe..

ierayahaya said...

EB: Nadi putra ada bas henti henti ke dlm kl nieh? mcm x de je... huhu~

Post a Comment