Saturday, February 12, 2011

25th Birthday celebration

Posted by | |

Hye readers,

Hopefully your weekends is as nice as me. Well i'm 25th years old already.. It is good to know that actually there a few peoples who has the same birthday date with you. So like last year, a few days before the actual date, i FB all my juniors that have the same BD date with me. Asking whether they have any plans or not. So since semua pun free on that day, we decide oklah, this year we celebrate again our birthday together. But this time the venue is at KLCC park.


Well before nak potong cake ni, it was like we all dah nyanyi 3 birthday songs. English, Malay and Islamic punya version. Fuhh i rasa kalau ada yang tahu russian, mexico or any other language.... mau taknye semua language of birthday songs pun nak dinyanyikan. haha~ Overall memang happening giler. Bila dah jumpa all of them, we all stay like a few hours just nak dengar life story masing-masing. Honestly we try to compare our study life with each other. siapa punya batch yang paling best time FYP year. Siapa lecturers yang paling cool dan macam-macam lagila... Woah... i really miss my study life.. haha~


Dah habis sesi makan-makan KFC and everything, mari potong cake pula. This time sorang-sorang ambil port. So since i senior, haha... mestilah i yang potong cake dulu... Sambil potong cake sambil snap snap some pictures untuk dibuat kenangan. Lepas turn i, all my juniors ambil giliran masing-masing. Dari yang tua sampailah kepada giliran yang muda. Happy birthday to all my super juniors! U guys are rock! Next year kita celebrate again together ok..








I receive like 200++ wishes from all social network, SMS and phone calls (yess i giler kira wish.. haha~). To all family and friends, thank you for the wishes. Saya hargai ingatan dan doa kalian. Sememangnya setiap ucapan anda sangat bermakna dan ketahuilah saya amat terharu dan sesungguhnya saya mendoakan kalian juga. Again many thanks and not to forget to all my juniors yang dah memeriahkan party tadi, kalau ada sumur diladang, bolehlah saya menumpang mandi, kalau ada umur yang panjang, next year kita buat lagi!... haha~

6 comments:

nazirulhazwan~ said...

hey2 orang tue!

selamat hari besday:)

selamat hari besday:)

selamat hari besday to iera

selamat hari besday:)

yeaaa!!hhehe

p/s : lirik tu mmg sengaja dimissingkan, sbb cm over sgt.hehe

ierayahaya said...

nazirulhazwan~: woha.. many thanks Naz... ecece.. jiwang di tgh malam plak entri dia.. haha.. ;p

Amal Afiqah Azhar said...

happy birthdayy ! :D

ierayahaya said...

Amal Afiqah Azhar: thanks dear.... ;p

E.d.Y said...

aku nak kek gak..huhu

ierayahaya said...

EdY: bole bole... meh kita ke secret recipe.. haha~

Post a Comment