Tuesday, January 4, 2011

My weekly meeting

Posted by | |

Haha~ Weekly meeting untuk this week, my name was on the top among all staffs. Kenapa ya? Sebab saya yang paling banyak kerja and my job running semua sekali serentak. Fuhh~ Banyak juga system nak kena support. Ada juga nak kena moderate every day. Nampak gaya hari-hari i tengok nude pictures. Bukan takat tu je. Nude video pun ada sekali. Wahh... tergugat iman ku. Siapa nak join? OK, pictures nak kena tengok sebab kalau tak tengok macam mana nak approve or reject. Video pun macam tu juga. Nak kena tapis yang elok je. Yang seksi maxi semua ditapis. Tapi bagi setiap orang, definasi seksi itu kan lain. Hurm... susah juga ya.


Lepas tu, project i dengan si artis tu pun nak kena proceed juga. Hikhikhik... i was hoping nak jumpa artis ni sebab i minat giler dengan semua lagu dia. Haha~ dulu setakat jumpa his mum jer aka his manager. Harap-harap next time dapat jumpa dengan si artis pula. Hehe~


8 comments:

BilaGadisBercerita said...

jom join contest saya..

http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2011/01/sporting-couple-contest.html

Anonymous said...

mtweeter is such a failure.

dari ex pengguna mtweeter. hohoh

taro

ierayahaya said...

Anonymous: really? this is the first time nak handle bnda ni. Before this other company do this..

ierayahaya said...

@BilaGadisBercerita: insyaAllah.. let me see the contest first ya.. hehe~

E.d.Y said...

jgn lupa share link..haha

ierayahaya said...

@EdY: Haha... tak yah share link.. aku kasi burn terus khas untuk ko EdY.. haha~

naz said...

perghh tengok gaya orang yang berjaya u ni ;)

ierayahaya said...

@naz: ehh Naz, mana ada. banyak lagi nk kena blaja. Kalau ikut lacking tu bnyk lg. still dlm proses nak blaja. Hehe~

Post a Comment