Monday, January 3, 2011

Karipap itu sungguh yummy!

Posted by | |

Hikhikhik.. alhamdullillah... murah rezeki. Makcik sebelah rumah bagi karipap. Macam tau-tau je neighbour dia ni berbuka ngan maggie je. Apa, maggie kari je? (Owh you guys. My maggie kari kaya raya okay. Siap ada vege, fish cake, telur dan bermacam lagi). Colourful ok. Sampai nak pecah perut makan. After makan maggie i'm eating leftover cake.

Fuhh, i need to warn my siblings yang next time kalau datang KL, jangan suka-suka beli makanan banyak-banyak pastu simpan dalam peti. Last-last saya juga yang kena habiskan. Nak buang membazir la pula. Kang tak pasal-pasal cake, dan segala isi perut dalam peti ais tu menangis. Tapi bila fikir balik, bagus juga. Nak makan panaskan aje. Haha~



Karipap makcik ni sedap sangat. I dah ngap 5 ketul. Hehe~ Saya suka semangat kejiranan macam ni. Last time dah bagi dominos dan cake dekat makcik ni. Anak dia bukan main suka. Next time nak bagi apa ya? Nak kena belajar buat cake la. Takkan asyik nak beli je. Aishh, time ni la nak kasi upgrade skill cooking. Haha~ pengsan bila fikir-fikir nak belajar buat cake. Takut jadi kek bersalut batu je. Keras sampai tak boleh makan. Haha~

6 comments:

Zura said...

kalau isi daging lg sedap...

E.d.Y said...

karipap ikea paling sedap..huhu

BilaGadisBercerita said...

awak telah menerima award dari saya.. check it ;)

http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2011/01/award.html

ierayahaya said...

@Zura: hehe... psl isi daging ni la yg kata sedapp tuh.. hehe~

ierayahaya said...

@EdY: huhu.. aku da mkn karipap ikea last week.. hehe~ mg sedapp giler.. nyummy!

ierayahaya said...

@BilaGadisBercerita: uhh award.. hikhikhik... ok.. skrg juga i tgk.. hehe~

Post a Comment